Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Psihiatru
0734609929
Psiholog
0722614962

Intreaba specialistul

Intrebarile dumneavoastra sunt importante pentru noi.

Va rugam ca inainte de a ne adresa o intrebare sa verificati pagina Intrebari frecvente si apoi puneti intrebarea dvs.

Intrebari

 1. ana

  am fost diagnosticata cu nevroza,as vrea sa stiu ce insesman aceasta si care ste tratamentul.problema este ca sufar cu stoamcul si ficatul si nu tolerez medicatia .ce e de facut in cazul acesta?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Nevroza este un nume mai general prin care noi intelegem o tulburare de tip anxioasa sau depresiva, ori anxios-depresiva. Daca veti citi articolele din site pe aceasta tema, veti recunoaste probabil si simptomele dvs. Exista medicatie si pentru situatia dvs, dara trebuie sa fiti consultata intai pentru a vedea ce puteti lua.

 2. flory

  adica luate cum la distanta?

 3. flory

  iau tratament cu rivotril 0,5 jumate de pastilade 3 ori pe zi si anxiar jumate de pastila 5 zile apoi 1 ,,,pot lua calciu si magneziu asociat cu ranitidina ptrarsuri pe gat???

  • Dr. Carmen Vochescu

   Mie mi-ati spus ca luati arketis de 20 si rivotril 0,5. Nu ati spus nici de rivotril de 3 ori pe zi, nici de anxiar. Nu mi se pare potrivit sa luati doua benzodiazepine. Eu ma asteptam sa aveti 1 cp de arketis dimineata si 1 cp de rivotril de 0,5 seara. Ranitidina se ia la distanta de 2-3 ore de arketis; o puteti lua seara. Calciu si magneziu le luati cand vreti dvs, nu prea le vad rostul insa.

 4. flory

  buna ziua, am o intrebare la dumneavoastra ,urmez tratament cu arketris de 20 si rivotril 0,5 si as vrea sa intreb calciu sau magneziu luate supliment ne pot face rau, sau nurofen de durere de cap ne face rau??? luandu le cu medicamentele mentionate sus,multumesc

  • Dr. Carmen Vochescu

   Puteti lua orice medicament fara probleme.O singura observatie am: medicamentele luate pentru afectiuni digestive,in genul omeprazolului sau ranitidinei,trebuie luate la distanta de tratamentul psihiatric, pentruca afecteaza absorbtia intestinala a acestuia.

 5. adrian

  d na doctor am observat in ultima perioada ca sunt foarte nehotarat,de ex.merg la cumparaturi vreau sa cumpar ceva si apoi ma razgandesc sau vreau sa merg in anumit loc si apoi refuz sa mai merg.pe urma de f mult timp mi se intampla ca atunci cand ma stresez sa mi curga transpiratia in palme si la talpile picioarelor.ce as putea lua pentru aceste stari?ceea ce ma mai supara e ca sunt zile cand nu prea am putere in corp de la olanzapina.ce as putea lua sa mi dea mai multa putere sa fac diverse lucruri?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Pentru acest lucru va ajuta psihoterapia. Pentru starile de slabiciune fizica, mai ales pe timpul iernii, va recomand retetele pe baza de miere de albine, descrise in acest site

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (5,00 din 5) 1 voturi
Se încarcă...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei Arta).

Politica de confidentialitate | Politica si notificare cookie-uri | Stergerea datelor personale | Modificarea datelor persoanale