Psihiatru
0734609929
Psiholog
0722614962

Intreaba specialistul

Intrebarile dumneavoastra sunt importante pentru noi.

Va rugam ca inainte de a ne adresa o intrebare sa verificati pagina Intrebari frecvente si apoi puneti intrebarea dvs.

Intrebari

 1. adrian

  la tratamentele pe termen lung cu antipsihotic se recomanda folosirea de protectoare hepatice?ccare sunt cele mai bune si la cat timp se iau?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Administrarea pe termen lung de olanzapina se poate asocia cu cresterea temporara a transaminazelor ; daca apare aceasta crestere e bine sa luati un protector hepatic: silimarina, Liv 52, etc.timp de 3 luni, cu repetarea ulterioara a analizelor.
   Intrebarea dvs a fost cenzurata deoarece site-ul da raspunsuri pe teme legate de psihiatrie, nu de sexologie. Pentru nelamuririle dvs pe aceasta tema va sfatuiesc sa va adresati unui sexolog.

 2. adrian

  sunt pe tratament cu zypadhera 300 1 data la luna si am observat ca am pierderi dememorie.carui fapt se datoreaza acest lucru si ce ar trebui sa iau?pe internet anm citit ca zyprexa interfereaza cu memoria si cu procesele de executie

  • Dr. Carmen Vochescu

   Puteti lua pramistar 600 mg, 1-1-0 cp/zi, cu conditia sa fie de acord si medicul psihiatrul care va da reteta; pramistarul se compenseaza 50%. Puteti lua 3 luni, apoi 3 luni pauza si repetati schema

 3. nick

  credeti ca as avea nevoie de un antidepresiv?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Din ce mi-ati descris nu vad motive pentru a lua un antidepresiv. Pe de alta parte fara sa va vad nu pot afirma daca aveti simptome de depresie sau nu.

 4. nick

  buna ziua.am nevoie de putin ajutor din partea dvs,mai bine zis de un sfat.am o problema psihica si urmez tratament cu solian de 400.singurul ajutor si echilibru sufletesc este mama care ma sprijina zi de zi,insa eu tot ma gandesc la ce o sa fac cand nu va mai fi ea si acest gand ma duce la ideea de moarte,adica ma gandesc ca atunci cand nu va mai fi ea in viata mai bine sa mor.credeti ca e normal sa gandesc asa sau aceste ganduri sunt semn de depresie?as vrea sa stiu cum pot sa depasesc aceste stari si sa fiu mai barbat in adevaratul sens al cuvantului?am facut si psihoterapie 5 ani de zile dar simt ca acea verbalizare nu m a ajutat cu nimic.va multumesc frumos.

  • Dr. Carmen Vochescu

   Solutia o vad tot in cadrul psihoterapiei. Rolul acesteia nu este doar sa verbalizati temerile dvs, ci sa va ajute sa gasiti alte resurse pe care sa va bazati. Adica sa schimbati punctul de sprijin: in loc sa va bizuiti atat de mult pe mama, va trebui sa invatati sa va bizuiti pe propria persoana; de asemenea va puteti bizui pe Dumnezeu- El este singurul care nu moare si nu ne dezamageste niciodata.

  • Dr. Carmen Vochescu

   Va sfatuiesc sa va adresati unui alt psihoteraperut.

 5. pitar adela

  este adevarat.seroxatul mi a dat o senzatie de greata si dureri de stomac.ce alte antidepresive se dau in cazul tulburarii schizo-afective?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Nu recomand tratamente fara sa vad pacientul.

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (5,00 din 5) 1 voturi
Încarc...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei Arta).

Politica de confidentialitate | Politica si notificare cookie-uri | Stergerea datelor personale | Modificarea datelor persoanale
A wordpress theme from BWThemes