Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Psihiatru
0734609929
Psiholog
0722614962

Intreaba specialistul

Intrebarile dumneavoastra sunt importante pentru noi.

Va rugam ca inainte de a ne adresa o intrebare sa verificati pagina Intrebari frecvente si apoi puneti intrebarea dvs.

Intrebari

 1. byby

  am glicemia mare de la zyprexa.cu ce as putea inlocui acest medicament?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Asa cum v-am mai raspuns la nenumaratele intrebari pe care mi le-ati pus, nu pot da detalii despre tratament fara sa vad pacientul. Daca mai aveti vreo intrebare, va rog sa va programati la cabinet.

 2. adinicu

  la mine a fost nevoie sa iau carbamazepina 3 zi,pe urma am luat coaxil un an de zile pentru ca nu aveam energie.acum iau doar antipsihotic.din pacate antidepresivele tari ma agita,singurul coaxillul care imi face bine.insemneaza ca am tulburare schizoafectiva?as putea lua in continuare coaxil?ma simt f bn cu el

  • Dr. Carmen Vochescu

   Nu pot sa stiu ce tratament aveti nevoie fara sa va vad.

 3. adinicu

  care este diferenta dintre tulburarea schizoafectiva si schizofrenia nediferentiata?eu figurez cu doua diagnostice

  • Dr. Carmen Vochescu

   Dvs aveti o singura boala. Explicatia este urmatoarea: la o examinare s-a considerat ca simptomele dvs sugerau diagnosticul de schizofrenie nediferentiata ( adica un tablou clinic cu manifestari comune mai multor forme de schizofrenie, care nu a putut fi clasificat altfel). La o alta examinare s-a considerat ca aveti o tulburare schizoafectiva (adica simptome de schizofrenie asociate cu simptome afective- depresive sau maniacale). Diferenta are importanta in stabilirea tratamentului, in cazul schizofreniei recomandandu-se in principal antipsihotice, iar pentru tulburarea schizoafectiva, o asociere de antipsihotice si medicamente antidepresive sau, dupa caz, timostabilizatoare.

 4. adela

  socurile electrice sunt bune pentru insomnie?

  • Dr. Carmen Vochescu

   In nici un caz nu se fac socuri electrice. Exista nenumarate variante medicamentoase care pot rezolva orice fel de insomnie.

 5. adela

  eu lucrez cu psiholog as vrea sa va intreb pe ce ar trebui lucrat impreuna cu el pentru insomnie?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Se pot face exercitii de relaxare, crearea unui mediu ambiental propice inducerii somnului, se pot crea anumite obiceiuri- “ritualuri” pe care sa le aveti seara inainte de culcare.

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (5,00 din 5) 1 voturi
Se încarcă...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei Arta).

Politica de confidentialitate | Politica si notificare cookie-uri | Stergerea datelor personale | Modificarea datelor persoanale