Psihiatru
0734609929
Psiholog
0722614962

Intreaba specialistul

Intrebarile dumneavoastra sunt importante pentru noi.

Va rugam ca inainte de a ne adresa o intrebare sa verificati pagina Intrebari frecvente si apoi puneti intrebarea dvs.

Intrebari

 1. Bogdan Ciobanu

  Iau de aproximativ 2 saptamani seroxat 20 mg 1/2 dimineata , trittico 150 mg 1/3 si seara o jumatate de capsula mirzaten 30 mg. Ma simt mai rau ca la inceput! Ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat.

  • Dr. Carmen Vochescu

   Cat timp nu imi dati nici un detaliu legat de simptomele dvs initiale sau despre cele de acum, ce as putea sa va sfatuiesc?

 2. Duman Andrei

  Bunza ziua Doamna Doctor! Am si eu cateva intrebari daca aveti posibilitatea sa imi raspunde-ti va rog. De 4 luni de zil ma confrunt cu o stare de oboseala continua, in urma cu 2 ani am fost diagnostica cu tulburare anxioasa dar mi-am revenit insa de 4 luni dorm insa ma trezesc foarte obosit si am cearcane, anxietatea a revenit, sunt putin ipohondru. Iau in prezent tratament cu cipralex xana si gerodorm (gerodormul doar de 3 sapatamani) sa zic ca este o imbunatatire foarte mica in sensul ca nu mami fac atacuri de panica atat de dese. Insa aici vreau sa ajung doamna. Este normal de la starilde de anxietatea extenuarea , somnul neodihnitor sa se mentina atat timp sau putem sa consideram deja ca sa instalat sindromulde oboseala cronica ? Va Multumesc din suflet!

  • Dr. Carmen Vochescu

   Este posibil sa aveti si anxietate si un sindrom de oboseala cronica.

 3. GHEORGHE

  BUNA ZIUA DNA DOCTOR EU AM 52 DE ANI AM CAZUT INTR-O DEPRESIE IN ANUL 2017 DUPA CARE AM URMAT UN TRATAMENT CU VENLAFLAXINA DE 75 MG UNA SEARA PE ZI .TOTUL A FOST OK BINEINTELES DUPA CE AM INDURAT APROXIMATIV TOATE EFECTELE SECUNDARE ,INCETUL CU INCETUL TOTUL A FOST BINE PINA LA INCEPUTUL LUNII APRILIE 2019 DUPA CARE LA SFATUL MEDICULUI AM INCEPUT ACELASI TRATAMENT ACUM INDURIND IARASI ACELEASI EFECTE .VA ROG FRUMOS DACA ATIT PUTEA SA IMI SPUNETI DE CE TREC PRIN ACELEASI SIMPTOME ADICA REACTII ADVERSE DEOARECE EU AM LUAT VENLAFLAXINA ACEASTA 1 CPR LA 2 ZILE DIN 2017 PINA IN PREZENT LA INDICATIA MEDICULUI CURANT

  • Dr. Carmen Vochescu

   Descrieti-mi va rog, ce reactii aveti.

 4. Florian Ana

  Iau gabaran de 300 si cipralex de 10 de trei săptămâni pentru atac de panica si ma simt tot mai rau am stari de greața si neliniste …medicul zice sa am rabdare ca o sa treaca dar eu cred ca ceva nu mergre bine .
  Mai iau si bromazepam de 1,5 de trei ori pe zi si tot aceiasi stare de greața si neliniste.

  • Dr. Carmen Vochescu

   Cred ca nu tolerati cipralexul sau gabaranul. Eu as modifica schema de tratament.

 5. Alex

  Buna seara ,mulltumesc pentru raspuns dar nu am scris bine tratamentul Arketis20mg,astoret 15mg si vrea sa ii schimbe olanzapina cu lamotriix?este ok schema de tratament pt Toc?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Schema de tratament se poate judeca in functie de particularitatile fiecarui pacient. In principiu fiecare medicament mentionat de dvs poate fi util in TOC, dar fara sa cunosc pacientul nu pot spune mai mult.

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (5,00 din 5) 1 voturi
Încarc...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei Arta).

Politica de confidentialitate | Politica si notificare cookie-uri | Stergerea datelor personale | Modificarea datelor persoanale
A wordpress theme from BWThemes