Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Psihiatru
0734609929
Psiholog
0722614962

Intreaba specialistul

Intrebarile dumneavoastra sunt importante pentru noi.

Va rugam ca inainte de a ne adresa o intrebare sa verificati pagina Intrebari frecvente si apoi puneti intrebarea dvs.

Intrebari

 1. Lehaci Rodica

  Buna seara.Mama mea suferă de depresie majora de 20 de ani .A incercat multe scheme de tratament până i s-a potrivit Seroxat și Anafranil . Aceste 2 antidepresive le a luat 14 ani și i-a mers foarte bine , dar acum a făcut o recădere majora cu anxietate , dureri in tot corpul , arsuri in cap și insomnie cronica .Dl Dr ia schimbat tratamentul fara săi scadă doza și ia introdus direct Cymbalta și Mirzaten .Nu ia mers bine și ia schimbat din nou tratamentul cu Effectin și Mirzaten apoi cu Amitriptilna și Mirzaten și tot nu-i merge bine și acum vrea să revină din nou la Seroxat și Mirzaten sa rămână și ia introdus și bromazepam . Starea ei este pe zi ce trece tot mai rea …are dureri mari , arsura și nu doarme aproape aproape deloc ce ma sfătuiți să fac pt că suntem disperați .

  • Dr. Carmen Vochescu

   Buna ziua,
   As vrea sa stiu ce inseamna ca nu i-a mers bine cu cymbalta si mirzaten, apoi cu efectin si mirzaten. Ce doze a luat, pe ce interval de timp, cat de repede a schimbat tratamentul, ce reactii a avut.
   Ambele scheme de tratament ar putea sa functioneze, dar depinde de factorii de mai sus. La fel de bine poate functiona si seroxat plus mirzaten.
   Nu sunt de acord cu combinatia seroxat plus anafranil; inteleg ca a luat mult timp aceste medicamente cu succes, dar asocierea dintre ele are un risc important de sindrom serotoninerigc, o reactie adversa potential severa. Si stiind acest lucru nu as putea recomanda asocierea doar prin prisma faptului ca pana acum nu a avut-o.

 2. Sofia Tarau

  Buna seara! Am 60 de ani si nu am probleme de sanatate, singura problema e faptul ca am insomnii frecvente. Ce medicament imi recomandati?
  Cu multumiri si respect!
  Sofia Tarau

  • Dr. Carmen Vochescu

   Buna ziua,
   Oare cum v-as putea recomanda medicamente fara sa va vad? Si cum sa va trimit reteta…

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (5,00 din 5) 1 voturi
Se încarcă...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei Arta).

Politica de confidentialitate | Politica si notificare cookie-uri | Stergerea datelor personale | Modificarea datelor persoanale