Psihiatru
0734609929
Psiholog
0722614962

Intreaba specialistul

Intrebarile dumneavoastra sunt importante pentru noi.

Va rugam ca inainte de a ne adresa o intrebare sa verificati pagina Intrebari frecvente si apoi puneti intrebarea dvs.

Intrebari

 1. adela

  ce as putea lua de plante care sa ma ajute in insomnie?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Plante cu efect pe insomnie sunt lavanda, valeriana, hameiul, tei, paducel, talpa gastii. Cel mai frecvent se gasesc in combinatii in ceaiuri sau comprimate la plafar. Dar nu imi pot da seama daca puteti inlocui pur si simplu levomepromazina, care este un antipsihotic, cu un preparat din plante. Cred ca ar trebui sa discutati cu medicul dvs intai despre aceasta posibilitate.

 2. adela

  la 23 de ani m am imbolnavit de tulburare psihotica,boala debutand cu insomnii mixte si alte probleme.in prezent am schizofrenie nediferentiata(al 2 -lea episod).in prezent iau levomepromazin de somn .intrebarea mea este cum pot scapa de levo pentru a nu mai lua somnifere si cum pot sa fac sa nu mai am un somn indus de medicamente ci un somn natural?multumesc

  • Dr. Carmen Vochescu

   Levomepromazinul este un medicament antipsihotic, care are si efect sedativ. Puteti scapa de el daca il veti inlocui cu un alt medicament pentru somn. Dar exact ce va trebuie sau cum sa faceti sa nu mai aveti nevoie de medicamente pentru somn, nu pot sa imi dau seama fara sa va vad.

 3. prichi

  doza de 400 mg de seroquel lucreaza pe insomnie?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Da.Orice doza de seroquel poate avea efect pe insomnie, incepand cu 50 mg/zi. Daca pe langa efecteul pentru somn ne intereseaza si efectul antidepresiv sau antipsihotic, doza va creste in consecinta.

 4. prichi

  seroquelul e un medicament bun?in doza de 400mg lucreaza si pe psihoza?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Este un medicament foarte bun. Doza cea mai folosita pentru psihoze este intre 400 si 600 mg/zi.

 5. pop alexandru

  vreau sa va spun ca mi e intampla uneoi sa merg sa agat baieti in locuri diverse(parcuri,paduri)ce ar trebui sa iau sa scada libidoul?

  • Dr. Carmen Vochescu

   Nu am experienta cu acest tip de probleme. Va sfatuiesc sa va adresati unui sexolog.

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (5,00 din 5) 1 voturi
Încarc...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei Arta).

Politica de confidentialitate | Politica si notificare cookie-uri | Stergerea datelor personale | Modificarea datelor persoanale
A wordpress theme from BWThemes