Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Psihiatru
0734609929
Psiholog
0722614962

Despre noi

   Cabinetul s-a înfiintat din pasiunea noastra pentru mintea umană si descifrarea tainelor ei. Metodele noastre de lucru se completează reciproc, frecvent fiind necesară atât intervenţia psihologica dar si cea psihiatrică pentru a rezolva o suferinta emotională.

 

   Am pregătit pentru pacienţii noştri un loc primitor, cald, luminos, unde se pot simti ascultati, intelesi si ajutati. Ne place sa lucrăm in echipa si incercam ca atat prin psihoterapie, cat si prin tratamente medicamentoase adecvate sa ne sprijinim pacientii sa isi regaseasca linistea sufleteasca si echilibrul psihic.

 

   Va asteptam cu problemele dvs de viata sau cu suferintele psihiatrice pe care le aveti pentru a lucra impreuna sa va eliberati de povara lor.

 

 

Psiholog sau psihiatru?

Consilierea psihologica si/sau psihoterapia poate fi necesara in anumite situatii care pot aparea in viata oricarei persoane:

– dificultati de relationare/comunicare: in cuplu, cu parintii, socrii, copiii, sefii

– orientare sociala si profesionala

– dezvoltare personala

– cresterea stimei de sine

– management al stresului la o persoana echilibrata psihic

– dificultati de adaptare la o situatie noua (casatorie, nasterea unui copil, divort, deces, schimbarea locului de munca, emigrare).

– dificultati in luarea unei decizii

 

 Consultul psihiatric este necesar atunci cand exista simptome  din sfera patologica:

-teama intensa/permanenta aparent fara motiv, teama de a nu innebuni, de a muri, de a dezvolta o boala grava

-plans frecvent, lipsa chefului de viata, de munca

-lipsa apetitului (sau excesul) alimentar legate de starile emotionale

-sentimentul ca viata nu mai are sens, idei de sinucidere

-insomnii, cosmaruri

-tulburari de memorie, etc

 

  Noi recomandam in afectiunile psihice o abordare initiala medicamentoasa pentru reducerea rapida a simptomelor, insotita ulterior de consiliere psihologica; astfel se va obtine rezolvarea rapida a simptomelor pe cale biochimica, apoi se vor afla cauzele psihologice subtile care au dus la problema respectiva, se vor oferi modele de comportament, se va incerca prevenirea unor noi episoade prin modificarea gandurilor eronate, a ideilor preconcepute despre lume si viata, etc.

 

Copiii de la terapie isi exprima emotiile prin culoare

 

 

1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (5,00 din 5) 1 voturi
Se încarcă...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei Arta).

Politica de confidentialitate | Politica si notificare cookie-uri | Stergerea datelor personale | Modificarea datelor persoanale