Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Psihiatru
0734609929
Psiholog
0722614962

Masajul de relaxare

Masajul reprezinta o succesiune de manevre aplicate asupra corpului uman in scop profilactic, terapeutic sau estetic. Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din organism si creeaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. El are un efect antistres, micsorand nivelul plasmatic de cortizol (hormonul stresului) si reinstaurand echilibrul interior al organismului. In plus ajută la relaxare, înlăturarea senzatiei de oboseală si favorizează un somn linistit. Masajul de relaxare trebuie realizat cu manevre lente, de intensitate redusa, care vor accelera usor circulatia sangelui.

 Efectele masajului de relaxare:
» stare de vitalitate si energizare
» imbunatateste circulatia sanguina si limfatica
» ajuta la eliminarea toxinelor din organism
» relaxeaza musculatura
» elimina oboseala accentuata
» creste elasticitatea pielii
» mentine o buna stare de sanatate
» ajuta la regenerarea tesuturilor

Masajul de relaxare este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta.

In masaj se intrebuinteaza numai ulei natural (de masline virgin, de samburi de strugure, de nuci, de migdale); acesta este uleiul de baza in care se pune 1-2% ulei esential (4-6 pic la 100 ml): de pin, brad, menta, portocale, lamaie, rozmarin, lavanda, catina. Masajul poate fi combinat si cu aromoterapie: vaporizator (apa+esente) sau 2-3 pic puse intr-un bol cu apa. Muzica are un rol foarte important: sa fie in surdina, placuta, relaxanta.

2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (5,00 din 5) 2 voturi
Se încarcă...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei Arta).

Politica de confidentialitate | Politica si notificare cookie-uri | Stergerea datelor personale | Modificarea datelor persoanale