"Nelinistea din inima omului il doboara,
dar o vorba buna il inveseleste"

(Proverbe 12.25)

Despre noi

Cabinetul nostru s-a infiintat din pasiunea comuna a doi specialisti pentru mintea umana si descifrarea tainelor ei. Metodele noastre de lucru se completeaza reciproc, frecvent fiind necesara atat interventia psihologica pentru a rezolva o suferinta emotionala, cat si cea psihiatrica.

Am pregatit pentru pacientii nostri un loc primitor, cald, luminos, unde se pot simti ascultati, intelesi si ajutati. Ne place sa lucram in echipa si incercam ca atat prin psihoterapie, cat si prin tratamente medicamentoase adecvate sa ne sprijinim pacientii sa isi regaseasca linistea sufleteasca si echilibrul psihic.

Va asteptam cu problemele dvs de viata sau cu suferintele psihiatrice pe care le aveti pentru a lucra impreuna ca sa va eliberati de povara lor.

 

0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0,00 din 5) 0 voturi
Se încarcă...

Dr Carmen Vochescu – medic psihiatru

Telefon: 0734 609 929
E-mail: carmenvochescu@yahoo.com

Psiholog Monica Sandu

Telefon: 0722 614 962
E-mail: monicasandu2006@yahoo.com

Adresa cabinet

Centrul Medical Brancoveanu, Bd Constantin Brancoveanu nr 110 D, sector 4 (langa Spitalul Budimex, in spatele farmaciei York).

Ati gasit Cabinet psihiatrie Dr. Carmen Vochescu cautand: psihiatru Bucuresti, psihiatru sectorul 4, cabinet psihiatrie Bucuresti, psiholog Bucuresti, cabinet psihologie Bucuresti, psihoterapeut Bucuresti, depresie, stres, anxietate, somatizari, insomnii, dementa, tulburari de memorie, antidepresive, anxiolitice